Færge

Strynø er ikke brofast.

Med mindre du selv agter at sejle til Strynø, er det derfor vigtigt at du i god tid forholder dig til hvornår du agter at tage med færgen.

Om fredagen er der relativt mange færgeafgange fra Rudkøbing og om søndagen er der relativt mange færgeafgangen fra Strynø.

Da der pr. 1 juni 2015, bliver indført et elektronisk bookingsystem, er vi lige nu ved at finde ud af, hvordan vi kan sikre os at I løbere er sikre på at komme med, til den rigtige pris. Dette gælder dog kun personer.

Ønsker man at sikre sig en plads kan det gøres via denne side, hvor der er link til online booking system. Vi sørger for at der hurtigst muligt vil blive oprettet en event i systemet så det er de rigtige priser der komme på.

http://www.langelandkommune.dk/Borger/HavneTrafikVeje/Trafik/Strynoe_faerge

Reservation af plads til bil på færge

Hvis du ønsker at tage bilen med over til Strynø er det muligt at reservere plads til denne mandag til fredag kl. 9.00 - 10.00 på 62 51 51 00 eller på mail   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 


Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.